top of page

Gault & Millau 2023

gm.jpg

Monsieur V 13/20 1 toque, coup de coeur 2022

​

"Zij die het culinaire parcours van Jan Verhaert kennen, wisten dat eens hij voor zichzelf zou werken, hij een kookstijl zou brengen die tussen brasserie en gastronomiezit. En dat is het geval in deze bistro met eigentijdse ambiance waar hij vanuit zijn open keuken vrienden en klanten ontvangt. Als start een uitstekende huisgemaakte paté in deegkorst. Met de gravlax van zeebaars, groentepickles, kalamansi-olie en guacamole toont hij hoe goed hij het gebruik van kruiden en andere smaakmakers beheerst, hetgeen opnieuw bevestigd wordt met de Mechelse koekoek, romige saus van vin jaune, morieljes en asperges. We geven hem een eerste koksmuts met daarop een grote V!"

24-michelin-bib-gourmand-1-916x458.jpg

Guide Michelin 2022 Bib Gourmand

Jan Verhaert kookt wat hij zelf graag eet: Franse klassiekers, met af en toe een knipoog naar Italië. In zijn gezellig buurtrestaurant komt u dus voor gerechten als pâté en croûte, gekonfijte varkenswangetjes en baba au rhum. Zijn precieze cuissons en voorliefde voor krachtige smaken vallen op. Monsieur Verhaert schat de klassieke power naar waarde. En terecht!

bottom of page